Lepo održavane i projektovane zelene površine predstavljaju najlepše i najzdravije okruženje. Da bi zelene površine imale svoju pravu ulogu, moraju se adekvatno negovati.

 

Usluge:

  • Rekultivacije i plansko ozelenjavanja površina;
  • Projektovanje zelenih površina;
  • Podizanje i održavanje zelenih površina, parkova i dvorišta.

 

Za poslove projektovanja, podizanja i održavanja zelenih površina preduzeće raspolaže kako kadrovima tako i odgovarajućom opremom za rad.

 

Totalno uništavanje trave

Totalno uništavanje (eradikacija) korova i drvenastog rastinja predstavlja meru eflkasnog načina uklanjanja nepoželjnih vegetacija sa svih mesta gde bi njihov nekontrolisan rast mogao uzrokovati štete i dalekosežne posledice.

 

Važnost redovnog i adekvatnog obavljanja ove usluge se danas posebno potencira zbog sve većeg broja alergijskih reakcija kod ljudi na polene korovskih biljaka. Uništavanje korova je takođe ključno u onim delatnostima gde bi invazioni rast korova (biljnog parazita) mogao uzrokovati veliku štetu u samom poslovanju. Najveće štete se uglavnom javljaju u poljoprivredi kod intezivne proizvodnje gajenih biljaka, kao i kod različitih industrijskih postrojenja na otvorenom (metalne konstrukcije, cevovodi, travnate površine sa zaštitnim ogradama i branicima na putevima, i sl.), gde korovi i drvenasto rastinje mogu naneti štete u smislu korozija, i koja predstavljaju idealna mesta za razmnožavanje potencijalnih štetočina. Da bi spečili negativne pojave u porastu korova, vršimo uništavanje korovskih vrsta koristeći visoko kvalitetna sredstva, takozvane herbicide, koji su zbog svojih fizičko-hemijskih osobina ekološki prihvatljivi i opravdani, a istovremeno i izuzetno efikasni u suzbijanju nepoželjne vegetacije. Posedujemo i odgovarajuću opremu i mehanizaciju za poslove suzbijanja korova i krčenja drvenastog rastinja, koja omogućava da efektivno odgovorimo svim zahtevima klijenata.