Kompanija Eko Cijancontrol  MBD  je osnovana tokom 2018 god. sa ciljem pružanja usluga iz oblasti dezinsekcije,dezinfekcije i deratizacije.

Iako smo mlada kompanija, možemo se pohvaliti visoko rangiranim kvalitetom naših usluga, stručnim i efikasnim kadrom  i preparatima koji su naša polazna osnova za siguran i garantovan uspeh.

Naš cilj je da naši klijenti budu zadovoljni i da o nama govore dela, a ne reči…

U našem efikasnom radu, možemo istaći BSC informativni centar koji nam je pomogao  da naši kadrovi dobiju sertifikate i licence za sisteme ISO 9001,ISO 14001 i ISO 22000, takodje i za HACCP sistem. Ova činjenica uslovila je i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našoj kompaniji.

Kako svaku uspešnu kompaniju čine pre svega ljudi, Eko Cijancontrol MBD sa ponosom ističe svoju posvećenost permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. Prisustvujemo i aktivno učestvujemo na seminarima koje organizuju istaknute obrazovne i naučne ustanove poput Vojnomedicinske Akademije, Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednih fakulteta u Zemunu i Novom Sadu, Zavoda za biocide u Beogradu. Takođe, vršimo i neprestanu razmenu iskustava sa poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva kako bismo obostrano unapredili poslovanje i kvalitet pruženih usluga.

Angažujete nas i uverite se u efikasnost i kvalitet naših usluga i poslovanja…